Чернігівський обласний Фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2017 » Листопад » 28 » Регіональний форум „Інвестиції та Децентралізація”
16:06
Регіональний форум „Інвестиції та Децентралізація”

  24 листопада 2017 року директор Фонду прийняв участь у регіональному форумі „Інвестиції та Децентралізація”, що був проведений у культурно-діловому центрі „Світогляд” у м. Чернігові.

Організаторами форуми виступила  Чернігівська обласна державна адміністрація та Чернігівський відокремлений підрозділ установи «Центр розвитку місцевого самоврядування».

  Участь у заході взяли представники Мінрегіону та Мінекономрозвитку, Офісу реформ Кабінету Міністрів України, посольства Словаччини в Україні, а також представники місцевої влади та очільники громад області.

   На форумі окрім іншого були обговорені можливості залучення коштів державних програм та позабюджетних ресурсів для реалізації проектів розвитку громад, які за своєю змістовністю повністю відповідають завданням впровадження в області регіональної Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства „Власний дім”.

  Директор Чернігівського обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Олександр Буцко у своїй промові проінформував учасників форуму про наявні переваги та спеціальні можливості пільгового кредитування жителів області за умовами „Власного дому”, а також запросив присутніх керівників  новостворенних об’єднаних територіальних громад області до спільної праці над поліпшенням житлово-побутових умов проживання жителів територіальних громад та кредитної допомоги у розвитку особистих підсобних господарств селян області.

 

Всього коментарів: 0